Vårt fina, nya golv!

Hej alla fantastiska bloggläsare, och välkomna tillbaka till ett nytt inlägg! Då träning är det ämne som jag skriver mest om i bloggen, tänkte jag faktiskt ta upp ett annat ämne idag. För i dagens inlägg ska jag prata om vårt nya golv som jag vet att många är nyfikna på. Vi har ju som ni vet renoverat både kök och badrum nu under sensommaren och då golvet är någonting som är väldigt viktigt för oss och som vi verkligen ville skulle bli som vi tänkt oss, var vi noga med att välja ett företag som vi kunde lita på. Ett par familjevänner till oss som faktiskt även de nyligen renoverat sin lägenhet, rekommenderade oss att anlita Nya Golvjouren Micael Bergholm AB, som är ett företag som utgår ifrån Stockholm. Då de hade varit väldigt nöja med hela arbetsprocessen och då även vi verkligen älskade resultatet av deras golv, valde vi att vända oss till detta företag, då alltså Nya Golvjouren Micael Bergholm AB.

Jag kan inte säga annat än att vi är så nöjda man kan bli. Vi märkte direkt vid första mötet att detta är ett företag som har mycket erfarenhet inom golvläggning och som dessutom verkligen vet hur de ska få varje kund nöjd. Kundservices var verkligen någonting som de satsade på, och de såg till att det blev precis som vi ville ha det. En viktig del för Nya Golvjouren Micael Bergholm AB är hållbarhet på golven, vilket jag tycker är viktigt, då ett bra golv ska kunna hålla sig fint länge. Då jag som sagt vet att ni är många som intresserat er för det här med vår renovering och då jag även vet att just det här med golvläggning i Stockholmsområdet kan vara lite svårt, då man inte riktigt vet vilka företag man själv kan lita på, vill jag verkligen rekommendera Nya Golvjouren Micael Bergholm AB för mina läsare, då det verkligen är ett tryggt och kunnigt företag.